Thank You, Pitäjänmäki
After much consideration, we have decided to close Casa PAUSA in Pitäjänmäki. While this chapter didn’t unfold as we had hoped, it has inspired us to focus our energy on new opportunities and areas full of potential.
We are incredibly grateful for the support of our Pitäjänmäki customers, and we hope to see you again soon—perhaps at our upcoming Secret Wine Club, where we’ll continue to share our passion for great food, wine, and community.
Stay tuned for updates, and until then, thank you for being part of our journey.
Warm regards,
The Casa PAUSA Team
Annos maahantuomiamme espanjalaisia leikkeleitä.
Patatas bravas
Perinteinen tapas-annos: paahdettuja perunoita sopivasti tulisen kastikkeemme kanssa.
Pulpo a la gallega
Paahdetulla paprikalla maustettua mustekalaa Galicialaiseen tyliin.
Plato de Jamón Ibérico corte cuchillo
Espanjan arvostetuin tapas: ilmakuivattua ohueksi siivottua kinkkua. Kinkku siivutaan käsin paikan päällä, joten kysy saatavuudesta tarjoilijalta!
Coliflor marinado con manchego
Marinoitua kukkakaalia manchego -juustolla.
Tapa de la semana
Viikon tapas-annos. Kokkimme kehittämä tapas kauden tuotteiden saatavuuden mukaan parhaan laadun varmistamiseksi.
Guiso de la temporada
Sienipata kikherneillä ja perunoilla. Sopivasti tulinen.
Vaihtuva kauden pataruoka.
Ensalada de la temporada
Kauden tuotteista tehty salaatti.
Albondigas con asadillo
Espanjalaisia lihapullia tomaatti-paprikakastikkeessa paahdettujen perunoiden kanssa.
Galtas de cerdo
Uunissa haudutettua porsaanposkea paahdettujen perunoiden kanssa.
Cocido madrileño
Tuhti Madridilainen liha- kikhernepata. Sisältää mm. lihaa, pekonia, chorizoa ja kasviksia.
Plato de la semana
Viikon annos. Kokkimme kehittämä annos kauden tuotteiden saatavuuden mukaan parhaan laadun saamiseksi
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.