Thank You, Pitäjänmäki

After much consideration, we have decided to close Casa PAUSA in Pitäjänmäki. While this chapter didn’t unfold as we had hoped, it has inspired us to focus our energy on new opportunities and areas full of potential.

We are incredibly grateful for the support of our Pitäjänmäki customers, and we hope to see you again soon—perhaps at our upcoming Secret Wine Club, where we’ll continue to share our passion for great food, wine, and community.

Stay tuned for updates, and until then, thank you for being part of our journey.

Warm regards,
The Casa PAUSA Team

 

 

Menu

Tabla de nuestros embutidos

Annos maahantuomiamme espanjalaisia leikkeleitä.

Patatas bravas

Perinteinen tapas-annos: paahdettuja perunoita sopivasti tulisen kastikkeemme kanssa.

Pulpo a la gallega

Paahdetulla paprikalla maustettua mustekalaa Galicialaiseen tyliin.

Plato de Jamón Ibérico corte cuchillo

Espanjan arvostetuin tapas: ilmakuivattua ohueksi siivottua kinkkua. Kinkku siivutaan käsin paikan päällä, joten kysy saatavuudesta tarjoilijalta!

Coliflor marinado con manchego

Marinoitua kukkakaalia manchego -juustolla.

Tapa de la semana

Viikon tapas-annos. Kokkimme kehittämä tapas kauden tuotteiden saatavuuden mukaan parhaan laadun varmistamiseksi.

 


Pääruoaksi: 


 Guiso de la temporada

Sienipata kikherneillä ja perunoilla. Sopivasti tulinen.

Vaihtuva kauden pataruoka.

Ensalada de la temporada

Kauden tuotteista tehty salaatti.

Albondigas con asadillo

Espanjalaisia lihapullia tomaatti-paprikakastikkeessa paahdettujen perunoiden kanssa.

Galtas de cerdo

Uunissa haudutettua porsaanposkea paahdettujen perunoiden kanssa.

Cocido madrileño

Tuhti Madridilainen liha- kikhernepata. Sisältää mm. lihaa, pekonia, chorizoa ja kasviksia.

Plato de la semana

Viikon annos. Kokkimme kehittämä annos kauden tuotteiden saatavuuden mukaan parhaan laadun saamiseksi

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.