Casa PAUSA in Pitäjamäki is a cozy restaurant and warm space that invites you to stay and enjoy a glass of wine, probably two, and savor delicious food whilst catching up with your friends. It’s like…. your own place!

Our speciality is taking good care of you and bring the easygoing experience to make it a casual and regulary place for you. Since Casa means home our Casas are your second living rooms.

Come to try our food and you will see how Que Rico it is!

 

CASA PAUSA:

Pitäjänmäentie 19,

00370 Helsinki

More info at: asiakaspalvelu(at)querico.fi (preferable in English)

Book a table

Book a table to Casa Pausa with the calendar below.

 

 

Menu

 

Salaatit

Ensalada de Raices 13,90 €

Vihersalaattia, mintunlehtiä, varsiselleriä, punaista omenaa ja paahdettuja perunoita sekä aasialaista itsetehtyä vinaigretteä.

 

Mediterranea 13,90 €

Vihersalaattia, tonnikalaa, aurinkokuivattua tomaattia, Pausan paahdettua paprikaa, kikherneitä, paahdettua sipulia ja talon “Romesco”-kastiketta.

Saatavilla myös kasvisversioina!

 

Tablat

Tabla mixta De Embutidos 25 €

Valikoima Espanjasta tuomiamme herkkuja. Leikkeleitä ja erinomaisia juustoja. Sopii jaettavaksi alkupalaksi kahdelle tai viinilasillisen kumppaniksi kevyeksi illalliseksi yhdelle.

Tabla mixta De Nuestros Quesos 25 €

Jos olet juuston ystävä, tämä on sinulle taivas maan päällä! Annos sisältää viittä erilaista itse maahantuomaamme juustoa, jotka takaavat makunautintoja. Juustovalikoimamme voi yllättää sinut päivästä toiseen – aina uusia makuelämyksiä tarjolla!

 

Lämpimät annokset

 

Lasaña a la Española 22 €

Pausan sopivasti tulinen lasagne chorizolla, pepperonilla, jauhelihalla ja espanjalaisella tomaattikastikkeella. Lisukkeena paahdettuja juureksia.

Albondigas con Asadillo 19 €

Kotitekoisia lihapullia maukkaassa espanjalaisessa tomaattikastikkeessa, jonka salaisuus piilee paahdetussa paprikassa. Tarjoillaan suomalaisten paahdettujen perunoiden ja karamellisoidun sipulin kanssa.

Entrecote de ternera al cabrales  23 €

Ensiluokkainen naudan entrecôte -pihvi yhdistettynä Cabrales-kastikkeeseen, suomalaisiin juureksiin ja karamellisoituun sipuliin. Kuulostaa poikkeuksellisen herkulliselta ruokaelämykseltä.

Salmon Picantón Ay Papi 19 €

Mehevä lohifilee ja suomalaisia paahdettuja perunoita viimeisteltynä mausteisella Pausan kastikkeella.

Lentejas Rojas “de la ostia” 20 €

Jos olet espanjalainen, tiedät mistä on kyse. Punaiset linssit ovat suuri osa espanjalaista ruokakulttuuria, ja tässä perinteisessä muhennoksessa on myös paahdettua paprika, sieniä ja suomalaista perunaa. Annoksen kruunaa ihanan värinen tilliöljy. Todella maukas ja terveellinen annos espanjalaisilla mauilla.

Mejillones al Curry 19 €

Sinisimpukoita omalla currykastikkeellamme. Espanjassa annos perinteisesti jaetaan pöytäseurueen kesken, mutta tämän voit herkutella myös yksin!